neděle 13. listopadu 2016

Rozloučení s podzimem

Ačkoliv ještě není ani konec listopadu, svatý Martin už nám na svém bílém oři dovezl první várku sněhu. A když se z nebe snáší první bílé vločky (škoda, že se tak neděje právě teď), je nejlepší čas se ohlédnout za podzimem, který na můj vkus utekl příliš rychle. No nedá se nic dělat. Stejně jako jsem milovníkem podzimu, jsem stejným, možná i větším milovníkem zimy a mrazu. O tom ale jindy. Teď bych vám ráda nabídla malou vzpomínku na barevné listí, sluníčko a déšť. 








Užili jste si letošní podzim? A těšíte se jako já na zimu?

4 komentáře:

  1. Já naopak podzim příliš nemusím - a právě to počasí, které momentálně nastalo (bláto, ty bílé cucky připomínající sníh, studený vítr) prostě a jednoduše nemusím.
    Nicméně na fotkách bych si podzim líbit nechala. Ale jen na nich :)

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona většina mých známých taky nesnáší zimu, maximálně tak na zimní dovolené, ale jinak ne. Absolutně nechápou moji náklonnost k zimě a k mrazu, který se zakusuje do kostí :D

      Vymazat
  2. Jsem z tvého článku trošku na nervy... Jak je možné, že máš tak skvělé makro fotky a přitom když vyfotíš celý strom je to o ničem? Já to nechápu jsem z toho rozpačitá a zmatená. (promiň neber to jako urážku) Jinak obdivuji jak máš hezkou pozitivní náladu, já mám na podzim většinou náladu na nic - ještě víc to letos umocnil fakt, že zde většinu podzimu vydatně pršelo. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta fotka se stromem je nic moc, líbila se mi barevně, ale kompozičně mi na ní něco vadí. Uvažovala jsem, zda ji sem vůbec dát, ale nakonec kvůli té barevnosti jsem to udělala. Ale osobně ji nepovažuji za nějak dobrou, a určitě bych ji mezi své nejlepší nezařadila. Ale jsem jen amatér, a fotím si pro radost, takže tak :) Určitě jsem se neurazila, kor když o tom sama nejsem přesvědčená :)

      Jinak u nás taky pršelo, ale ne nijak extrémně, takže mi to ani tak nevadilo. Ale obecně mi déšť nevadí, takže náladu mi to nezkazí :) Zato v létě, to mám náladu, že bych vraždila.

      Vymazat